Albert Verdeyen

   

Brusselaar van het jaar 2011, Albert Verdeyen staat al in de keukens sinds zijn 13 jaar.

Na verschillende retaurants heeft hij het succes ontmoet met zijn eigen restaurant.
Vandaag is Albert chef op TV (VTM, RTBF, ARTE,...), is hij ambassadeur van geronomeerde merken, kookt hij voor de renners van de Tour de France, schrijft hij succesvolle kookboeken, en is hij ook nog consultant voor verschillende kookprojecten in het buitenland.

  • 2018 New deal VanZovi
    Albert Verdeyen wordt de kok van nieuw brasserie in Royal Sporting Club Anderlecht



  • Ambassadeur van het internationaal dorp op Eat Brussels 2016

  • Gast bij ON N'EST PAS DES PIGEONS NOVEMBER 2015

  • Peter van de ZuidFoor 2013

  • ITALIAANSE MASTERCHEF 2011
    In het kader van zijn buitengewone samenwerking aan het gastronomisch event "OH CHE BEL CASTELLO 2011" in de keukens van de 2 MICHELIN STERREN LA FRASCA in Milano Maritima.

  • OPENING VAN DE ELISHOUT TOREN 2011
    ALBERT VERDEYEN is de peter van Elishout School van Brussel.

  • AMBASSADEUR "DE WEIK VAN ’T BRUSSELS" 2011
    Ambassadeur van de ARA, vereniging voor de promotie van het Brussels dialect.

  • CONSULTANT LE SOIR 2007
    Samenwerking aan de hors-série van dagblad LE SOIR :"BIERE, AMOUR ET FANTAISIE".

  • AMBASSADEUR GALVANINA 2006/2009
    ALBERT VERDEYEN heeft meegewerkt aan het succes in België van het Italiaans mineraalwater GALVANINA.